Plánujete rekonstrukci zahrady a nevíte, kde začít? Naše firma se specializuje na rekonstrukce zahrad, a to včetně těch nejvíce zanedbaných. Díky našim odborníkům a moderní technice jsme schopni provádět i náročné zemní práce a další terénní úpravy, což nám umožňuje zvládnout i ty nejnáročnější projekty.

Při rekonstrukci zahrady se postaráme o kompletní odstranění starých porostů, které nahradíme novými, pečlivě vybranými rostlinami. Zajistíme, aby vaše zahrada získala nový život a stala se oázou klidu a krásy. Pokud však zhodnotíme, že některé stávající rostliny jsou v dobrém stavu, nabídneme vám možnost jejich úpravy a údržby. Tímto způsobem ušetříte nejen peníze, ale také čas, a vaše zahrada opět zazáří svou původní krásou.

Součástí našich služeb je i kompletní rekonstrukce trávníku, která zahrnuje odstranění starého a poškozeného trávníku, přípravu půdy a výsev nebo pokládku nového trávníku. Výsledkem bude hustý a zdravý trávník, který bude pýchou vaší zahrady.

Kontaktujte nás
rekonstrukce zahrad
rekonstrukce zahrad

Rekonstrukce zahrady vždy neznamená náklady v astronomických výšinách

Přemýšlíte nad rekonstrukcí zahrady, ale obáváte se vysokých nákladů? Naše transparentní politika vám poskytne jasný přehled o cenách, abyste mohli lépe plánovat svůj rozpočet. Rekonstrukce zahrady cena se odvíjí od rozsahu prací a individuálních požadavků každého zákazníka. Rádi vám připravíme nezávaznou nabídku šitou na míru vašim potřebám.

Renovace zahrady s naší firmou je investicí do budoucnosti vaší zelené oázy. Kontaktujte nás a přesvědčte se o kvalitě našich služeb. Vytvoříme pro vás zahradu snů, která bude zdrojem radosti a odpočinku pro celou rodinu. Podívejte se na některé z realizací našich spokojených zákazníků!

Hledáte někoho spolehlivého na rekonstrukci vaší zahrady?

Napište nám a získejte nezávaznou konzultaci zdarma.

Poptávka